Skip to content

Michael
Undseth-Gyllenberg

Systemkonsulent og webmaster

Med vekt på nettløsninger og IT support. Har gjennom 26 år erfaring fra nasjonale og internasjonale selskaper og offentlig sektor. Målet er å forenkle gjennom analyse.

1-120x134-1-120x134-1-120x134-1-120x134

BESTILLING

2-120x135-1-120x135-1-120x135-1-120x135

ANALYSE

3-120x135-1-120x135-1-120x135-1-120x135

UTVIKLING

4-120x135-1-120x135-1-120x135-1-120x135

TESTING

5-120x135-1-120x135-1-120x135-1-120x135

LANSERING

Systemkonsulent og webmaster

Utvikling, drift og vedlikehold av nettløsninger i publiseringssystemet WordPress, som er fulgt siden det startet i 2003. Arbeid i Bootstrap, et front-end rammeverk opprettet av Twitter. installasjoner, nettverk, kabling og inn- og utfasing av datautstyr i kontormiljøer. Erfaring fra inn og utland og offentlig sektor. Lagspiller med mellommenneskelige og kommunikative evner. Kvalitet gjennom analyse. 

NEDSLAGSFELT

Aker Brygge, Briskeby, Bygdøy, Elisenberg, Filipstad, Frogner, Gimle, Hegdehaugen,
Homansbyen, Majorstuen, Ruseløkka, Skarpsno, Skillebekk, Tjuvholmen, Uranienborg og Vika.

butikker-copy-1-2

HANDELSSTAND

Support, webutvikling
og rådgivning.

butikker-copy-1-2

TJENESTEYTERE

Support, webutvikling
og rådgivning.

butikker-copy-1-2

FORENINGER

Support, webutvikling
og rådgivning.

butikker-copy-1-2

PRIVATPERSONER

Kun datasupport, ikke
utvikling av nettsider.

Samarbeid med byråer og firma

Samarbeider med byråer, reklame og media for gjensidig avlastning og kompetanseutbytte. Å koble felles idéer gir gevinst da det hjelper med å få mest mulig ut av ressurser og innhold. Et selskap må selge sine tjenester, selv til andre bedrifter. Alle vil vi trenge materialer, utstyr, produkter og tjenester fra andre for effektivt å kunne produsere egne produkter. Sammen kan vi sørge for at kundens tilstedeværelse på nett er opp til nivå.

Det handler om å møte behovene til andre gjennom de produkter og tjenester man leverer. Derfor er kartlegging av beslutninger et verdifullt og virkningsfullt verktøy som leder til bedre gjennomføring i prosjekter. Alle vellykkede allianser er avhengige av at partene arbeider som om de var i samme selskap. Om dere er en liten til mellomstor bedrift ønskes det å utvikle felles oppdrag med dere.

Nye, og vedlikehold av eksisterende sider  

Mange er ikke klar over at innholdet, dvs. tekst og bilder, er noe dere selv må sørge for, og noe som må være klart før nettsidene kan bygges. Etter dette legges en tidsplan. Pris avhenger av størresle på produksjonen og løsninger som er med. Timeantallet varierer fra side til side og det er individuelt hvor lang tid de tar å utvikle og tilpasse.

For eksisterende sider tilbys avtaler som spenner over revisjoner av tekst, grafikk, design, og innhold i nye seksjoner. Sidene sjekkes også i alle skjermstørrelser, slik at de oppfører seg bra på desktop, laptop, telefoner og nettbrett.

ANNONSER OG TRYKKSAKER

IT-ANSVARLIG @ CAWA MEDIA PRESS AGENCY STOCKHOLM

Cawa-375x544-2
abba-375x544-1
carola-375x544-1
britt-ekland-375x544-1
Cawa-375x544-3

Cawa Media presenterer og beskriver eventer i Stockholm og leverer bedriftsbegivenheter, seminarer, møter, firmakonferanser, teambuilding-arrangementer, dekking av galaer, utstillinger, forretningsmiddager, golfbegivenheter, pressekonferanser, aksjonærmøter, åpningsseremonier, nettverksbegivenheter, produktlanseringer, temafester, VIP-arrangementer, pris–seremonier og mye mer.

Referanse:
Michael har sedan sommaren 2014 varit vår go-to för IT-konsultation och webmaster för vår webbplats www.cawamedia.se som han har utvecklat, anpassat och underhållt, samt våra sociala nätverk. Genom åren har han gett webbplatsen en ny design, eftersom tekniken har förändrats. Vi i Cawa Media är mycket noga med vem vi samarbetar med, och valet av Michael har varit viktigt för Cawa Media då vi hanterar stora mängder information, foton och nyheter från VIP-events, galor och framträdande ifrån den svenska kungafamilien. Michael har en redigeringsförmåga med grafisk designkompetens och stor och lång kunskap om ISP och serverhousing och är specialist på hantering av teknik som kan vara knepig. Cawa Media har också fått stöd för PC och Mac. Vi är idag ett bra team, och ser inga IT-problem som inte Michael kan lösa, vi är vi mycket nöjda med Michael. Han är en perfekt lagspelare med god personal och kommunikationsförmåga. Prioriterar kvalitet, istället för kvantitet. Han är den bästa webmaster, webbdesigner, IT-konsult och instruktör vi har haft och vi ser fram emot ett vidare långvarigt samarbete som partners. Cawa Media promotar också Michaels svenska webbprojekt www.vasaweb.se.

Verkställande Direktör Peter Lulle Johansson, Cawa Media, Grevgatan 17. 114 53 Stockholm. +46 70–4473111 cawamedia @ outlook.com

MAC-SUPPORT SIDEN 1995

 

AKTIVITETSPRODUSENT – AMALDHUS AKTIVITETSHUS BYDEL FROGNER

3 år utvikling og drift av aktivisering, kompetanse- og kunnskapsbaserte tilbud for unge og voksne med psykiske vansker i bydelene Frogner og Ullern. Samtaler ved brukerinntak, oppfølging og husansvar i perioden 2017-2020. Utvikling (i samarbeid med leder) av tilbudsinnhold og søknad for ungdomsprosjektet M8.

amaldhus-hagevik-1

Støtte i software og hardware. Windows, Mac og Linux. Undervisning i nettverk og bruk av egen nettserver. Kurs i webdesign med WordPress. Undervisning i Adobe for nett-produksjoner, digitalfoto med Photoshop og skanning av negativ 35mm film. Ansvar for utvalg og innkjøp av utstyr, og bygging og drift av digitalt lydstudio med gitarundervisning. Tilførsel av eksterne ressurser med ulik relevant kompetanse for aktivitetshuset.

amalduhus-tun-1
amaldhus-tun--2
amaldhus-hage

Vedlikehold og reparasjoner av instrumenter. Kartlegging og revitalisering av programvarelisenser for Amaldhus musikkverksted. Drift av filmklubb, med ansvar og oversyn av audiovisuelt utstyr. Markedsføring av aktiviteter og events med nett, foto, sosial media, plakater, logoer og trykksaker. Idé, research, tekst, grafikk. Utvikling og drift av www.amaldhus.no (sidene ble tatt ned da bydelen la ned datatilbudet til brukerne 30. juni 2020).

Foreningen Oppvind driver i 2022 arbeidet videre med å trygge at svakere grupper får adgang til help i den økende digitaliseringen. Det har frem til 01.01.2022 ikke vært mulig å få med bydel Frogner på et samarbeid, det arbeides fortsatt på å få dette i havn. Det arbeides med flere ulike varianter for å få opp tilbudet.

FORENINGSLIV

oppvind-logo


Styreleder i foreningen Oppvind. Formålet for Oppvind er å drive undervisning og opplysning om IKT. Oppvind vil nå unge og voksne med ulike vansker på Oslo vest og legge til rette for at deltakere med liten datakompetanse skal kunne tilegne seg det grunnleggende for å kunne ta i bruk nett-tjenester og det de ellers måtte trenge i en økende digital hverdag i et samfunn i stadig endring. Oppvind tilbyr opplæring innen bruk av digitale flater, fremstilling av nettsider og digital lyd.

Org. 927 302 144

FORENINGSLIV

oppvind-logo


Leder for foreningen Oppvind. Formålet for Oppvind er å drive undervisning og opplysning om IKT. Oppvind vil nå unge og voksne 
med ulike vansker på Oslo vest og legge til rette for at deltakere med liten datakompetanse skal kunne tilegne seg det grunnleggende for å kunne ta i bruk nett-tjenester og det de ellers måtte trenge i en økende digital hverdag i et samfunn i stadig endring. Oppvind tilbyr veiledning og opplæring innen bruk av digitale flater, fremstilling av nettsider, digital lyd og media.

Org. 927 302 144
www.oppvind.no

Driftsoperatør for sikkerhetskopiering av data for NRK, Gjensidige, Dun & Bradstreet, Bokkilden, Creditreform, Trafikkanten, Nettavisen, Organizer, Digilog, Din Side, Filmweb, Cicero, Hugin, QXL, Doctor Online, og Gibud. Deltok under byggingen av et 300 Kvm datasenter på Torshov. Montering og klargjøring av kundeservere. Bygget rutine-intranett, ledet den norske delen av Dyson-project med merking og måling av kapasitet i datasenter. Arbeid med SLA-avtaler. Systemovervåkning (belastning og tilgjengelig diskplass og logging av feil). Grafisk visualisering av strømkurser i datasenter, drift av intern IP, telefonisystemer og adgangskontroll. Deltagelse på kurs og seminarer hos Four Leafs DK, Veritas Reading UK og KPNQwest, Haag Nederland. Kontaktpunkt for tilbydere av reservekraft og kjøling i datasenter og hardware til intern drift. Nett, grafikk- og fotoassistanse til markedsavdeling og KQ-månedsmagasin.

KPNQwest var en sammenslåing av det nederlandske televerket KPN og Qwest Communications i Denver. Selskapet samlet de fiberoptiske nettverkene til partnerne og ekspertisen på IP-tjenester og kundegrunnlag fra EUnet International. KPNQwest bygget og driftet sitt egeneide fibernettverk som i 2001 spente over 13.000 kilometer.
Selkapet hadde 50 kontorer i Europa hvorav ett i Oslo. I løpet av sin historie på fire år skapte KPNQwest en unik, “ingenting-er-umulig” kultur blant sine 2500 ansatte. For de tolv månedene som ble avsluttet i år 2000 rapporterte selskapet en omsetning på 462 millioner Euro.

VIDEOMINNER FRA TIDEN I KPNQWEST 

VIDEOMINNER FRA
TIDEN I KPNQWEST
 

kq-skjerm

VOICE OVER IP

04-kq-filmbox

CYBER SENTERNE

10-kq-filmbox

TV REKLAME

03-kq-filmbox

EURORINGENE

02-kq-filmbox

AMSTERDAM BØRSEN

12-kq-filmbox

EUROPA RUNDTUR

I år 2000 ble det estimert at KPNQwest dekket over 50% av all europeisk IP-trafikk. I 2002 kollapset selskapet i en spektakulær konkurs som skyldtes den generelle Dot-boomen, hvor det ble skapt høye oppblåste kapasitetskrav for teleoperatører. Mange operatører begynte å gjøre store avtaler med hverandre, noe som skapte kunstige inntektstall som ga uriktig veiledning til selskapenes ledelse og investorer.

ba-jet-stream-1

TIL SEMINAR MED BRITISH AIRWAYS

qker

EGETEID FIBERNETTVERK

baat1

SEILING MED CHRISTIAN RADICH

LEDESTJERNER

ogilvy

David Ogilvy

ashe

Arthur Ashe

dyer

Wayne Dyer

dylan

Bob Dylan

HATTEHYLLE

hatt-70x38-3-70x38

Konsulent

hatt-70x38-3-70x38

Instruktør

hatt-70x38-3-70x38

Webmaster

hatt-70x38-3-70x38

Webdesigner

hatt-70x38-3-70x38

Markedsfører

hatt-70x38-3-70x38

Rådgiver

hatt-70x38-3-70x38

DTP-operatør

hatt-70x38-3-70x38

Fotograf

hatt-70x38-3-70x38

WP-evangelist

hatt-70x38-3-70x38

Hattemaker

LENKER

29683188_1569790906404237_8388136765675371661_n-150x150-2
Skjermbilde-2018-04-16-kl.-02.05.38

76.000 datatimer siden 1995