Skip to content

Om meg

Michael Undseth-Gyllenberg

Diverse om meg

Med vekt på nettbaserte løsninger og IT support. Jeg har 26 år erfaring og har på veien skaffet erfaring fra både nasjonale og internasjonale selskaper, samt offentlig sektor. Å administrere teknologi kan være komplekst. Ikke alle tjenester er de samme. Det er viktig å velge den som passer best. Målet er: å forenkle teknologi gjennom analyse for å finne den rette løsningen.

 • Amaldhus Aktivitetshus
  2017-2020

  Utvikling og drift av kompetanse- og kunnskapsbaserte datatilbud for unge og voksne med psykiske lidelser ved Amaldhus aktivitetshus. Motak, brukeraktivisering, oppfølging, husansvar, og brukersosialisering, Undervisning i WordPress og PC brukerstøtte. Medutvikling i M8, et prosjekt for ungdom med psykiske lidelser i bydelene Frogner og Ullern. Arbeid med søknader til driftsmidler for M8 og samarbeid med Amaldhus musikkverksted. Fremstilling av trykksaker, annonser, drift av sosial media og produksjon av www.amaldhus.no.

 • Undseth-Gyllenberg
  2010-2017

  Webmaster for Cawa Media Stockholm, Sinius AS, Oslo, og Intuisjonsskolen AS Oslo. Rådgivning og IT-support. Produkjson og drift av websider. Support på PC og Mac. Drift av Windows maskinpark i Brussel for Zimbabwe Europe Network under EU-paraplyen og andre freelance jobber.

 • Sinius AS
  2008-2009

  IT-ansvarlig: Drift av nettverk i kontormiljø. Intern support. Implementering av CRM- og kursadministrasjon-system. Produksjon og drift av websider i Joomla og WordPress. Fremstilling av trykksaker, annonser og webgrafikk. Drift av nyhetsbrev og markedsføring i sosiale medier. www.sinius.no.

 • Invito Inspire AS
  2008-2009

  Klasselærer og webansvarlig: Klasselærer netthandel med Joomla CMS og butikkløsningen Virtuemart. Bygget og ledet intern nett-avdeling. Medvirket i planering om kurs i Linux, Open Office og Moodle. Produksjon av nye firmasider, portal for kurs og undervisnings-materiell, Oppsett av trykksaker og annet markedsføringsmateriell. Representasjon av firma ved messer og seminar. Teknisk rådgivning internt for ledergruppen. Ekstern IT-support for kunder av firma. Støttelærer for enkeltelever i nettverktøy og Adobe.

 • Jetdata
  2001-2007

  Systemkonsulent: Drift av nettverk med Microsoft Small Business Server og klienter. Backup med Symantec for server og Dantz Retrospect backup. Opplæring, rådgivning, innkjøp og produksjon av websider.

 • EuNet/KPNQwest
  1999-2001

  Driftsoperatør i serversenter på Torshov. Montasjer, installasjoner og sikkerhetskopiering av maskinpark for Dun & Bradstreet, Gjensidige, Creditreform, Aftenposten, Trafikanten, Bokkilden, Filmweb, Cicero, Organizer, Hugin, Digilog, QXL, Nettavisen og Din Side. Ledet prosjekt «The Dyson Project» inventering i serversenter.

  Intern IT: Roll out av ny hardware, software og telefoni for 140 sluttbrukere. Ansvarlig for adgangskontroll og personalfoto. Støttet markedsavdeling med nettsider og foto.

 • Reklamefabrikken AS
  1998

  Mac operatør Desktop Publishing med QuarkXpress og Adobe. Produksjon av landsdekkende kundeavis for RIMI. Produksjon av avisannonser og plakater for Statens Stråletilsyn, Nille, Noraudit Revisjon og Hotel Continental. Skanning og frilegging av bilder til trykk. Drift og vedlikehold av intern maskinpark macintosh, printere og skannere.

 • Norwaypost.no
  1997-1998

  Webmaster/systemansvarlig: Publisering av engelskspråklige nyheter om Norge for USA. Produksjon av webportal. Drift systemer og intern Macpark. Koordinering, kvalitetssikring, redaksjonell rådgivning og intern brukerstøtte. Bindeledd mellom bedriften og ISP. www.norwaypost.no (nå Norway Today).

 • Torshov Musikerprosjekt
  1993-1995

  Primus motor og medstifter av prosjektet i samarbeid med Bydel Sagene/Torshov. Teknisk ansvarlig for drift av internt verksted for reparasjoner og vedlikehold av instrumenter og lyd- og sceneutstyr. Ansvarlig for 600 timer gitarundervisning til barnehageansatte i bydelen.

Utdanning og kurs

Coursera.com

2015

Foundations of E-commerce.

IKT Huset AS, Oslo

2014

EUCIP, Europa IT-sertifisering.

Invito Inspire AS, Oslo

2008

Kurs i netthandel med Joomla. 540 timer.

Opplæringskontoret for Tele og Data

2003

IKT driftsfag Vk1 og Vk2.

Computer Associates, Oslo

2003

Kurs i antivirus og datasikkerhet.

Four Leaf, Aarhus Danmark

2000

Kurs i IBM Tivoli, sikkerhetskopiering.

KPNQwest, Den Haag Nederland

2000

Kurs i Legato Networker, sikkerhetskopiering.   

Veritas Software, Reading England

2000

Kurs i Backup Exec, sikkerhetskopiering.

Datametrix, Oslo

2005

Kurs i datakommunikasjon.

Aktiv Opplæring, Oslo

2005

2 semester Microsoft Networking.

Grafisk kompetansesenter, Oslo

2005

Kurs i førtrykk på Mac med Quark Xpress.

Christiania private gymnas, Oslo

2005

Allmennfag.

Norsk Lydskole, Oslo

2005

Kurs i lydteknikk.

Norsk Lydskole, Oslo

2005

Kurs i MIDI-teknikk.